Shimony Industries SRL - Activitate curenta

 image

SHIMONY INDUSTRY LTD este distribuitor exclusiv in Israel si Romania al compozitului de cuart Silestone. Compania noastra reprezinta firme din domeniul de marmurei si granitului din Spania, Italia si China.

SHIMONY INDUSTRY este primul brand din Romania care se ocupa in mod profesional si exclusiv de importul si distributia compozitului Silestone, produs care e lider in domeniul suprafetelor din cuart in intreaga lume.
Ideal pentru constructia topurilor mobilierului de bucatarie, a celor din bai, pentru placaeri pereti si scari, pardoseli, blaturi de mese, etc. , Silestone ofera o combinatie unica de forta si eleganta fara a fi necesara intretinerea acestuia.

Datorita tehnologiei antibacteriale, Silestone este ideal si pentru utilizarea in laboratoare, spitale, restaurante.

Misiunea noastra este de a oferi un produs ideal pentru orice suprafata destinata a fi frumoasa si eleganta, dar si functionala si rezistenta, deoarece noi credem ca pentru o bucatarie moderna si exclusivista aveti nevoie de un produs modern si exclusivist precum Silestone, care imbina perfect avantajele frumusetii naturale cu cele ale inaltei tehnologii.