Bai chiuvete si radiatoare din cuart Silestone

Datorita functionalitatii si versatilitatii sale, Silestone ofera solutii suplimentare in orice situatie. Obiecte precum chiuvete, bazine de spalat, dusuri, radiatoare etc. realizate in intregime din cuart Silestone se imbina perfect cu blaturile de lucru si cu pardoselile folosite, facand posibila obtinerea deplinei armonii prin gama completa de culori si asigurand integrarea totala.

Bai din cuart Silestone

Silestone va permite sa va construiti intreaga baie din acelasi unic material. Faptul ca elementele de placat si obiectele sanitare sunt constituite din acelasi material confera unitate si armonie baii dvs.

Silestone quartz surfaces for bathrooms

Chiuvete din cuart Silestone

Va prezentam o noua linie de chiuvete monobloc din cuart. Un design optim, bazat pe toate avantajele Silestone, asigura imbinarea perfecta cu blatul de lucru.    

Chiuvete cu suprafata alba din cuart

Descoperiti noile chiuvete din cuart Integrity.

Alte produse Silestone:

Multi producatori aleg Silestone ca punct de plecare pentru multe aplicatii. Caracteristicile unice ale Silestone, cuplate cu standarde de calitate de top, ne permit sa tindem spre inovatie si dezvoltarea a noi produse.

White quartz surface Vimens tables
White quartz Uponor floors
White quartz surfaces Masa system

Mesele Vimens

Producatorul care se specializeaza in mese de bucatarie Vimens cu blaturi de lucru Silestone. Silestone este marca cea mai utilizata pentru blaturile de lucru cu cuart pentru bucatarii si multi clienti o cer si pentru masa lor de bucatarie pentru a crea un ambient perfect. Aceasta colectie este absolut exclusiva la Vimens, si este produsa doar cu cuart Silestone.

Incalzire prin pardoseala Uponor

Uponor, multinationala finlandeza aflata la limita extrema a designului solutiilor invizibile HVAC /Heating, Ventilating, and Air Conditioning/, a aflat suprafetle perfecte la Silestone pentru a-si completa sistemul inovativ Uponor. O retea de tevi care acopera suprafata dusumelei, prin care curge apa la o temperatura specifica in scopuri de racire sau incalzire a atmosferei. Unul dintre cele mai importante dintre multele sale avantaje este economia sa de energie de 30%.

Sistemul MASA

MASA este un sistem mecanic de ancorare pentru panouri de pardoseala interioara Silestone exclusive cu instalare si asamblare usoara. Permite panourilor interioare sa se potriveasca cu mecanismele de ventilatie Silestone. Acestea pot fi inserate si asezate in pereti neregulati sau in ciment sau gips-carton, fara a consuma din spatiul vital al camerei.