Avantajele blaturilor de lucru din cuart Silestone

Exista numeroase avantaje care recomanda cuartul Silestone: fiind o suprafata obtinuta din cuart natural, este extrem de rezistenta la pete si zgarieturi si are un nivel scazut de absorbtie a lichidelor. Silestone se fabrica in peste 100 de culori pentru blaturi si suprafete de lucru, trei texturi si multe formate diferita, fapt care il face extrem de versatil. De asemenea, poate fi folosit chiar si sub forma de placi mari fara a avea nevoie de articulatii. Silestone este perfect pentru a fi utilizat in multe aplicatii in bucatarie si baie.

Quartz natural beauty

Frumusete naturala

Silestone are o eleganta si o frumusete care pot fi comparate doar cu ale celor mai frumoase pietre naturale, precum cuartul sau diamantele. Cuartul natural Silestone are o distinctie aparte, o stralucire de briliant, intr-un cuvant, un stil unic.

Stains resistant quartz surfaces

Rezistenta la pete

Silestone este o suprafata de cuart neporoasa, extrem de rezistenta la patarea cu cafea, vin, suc de lamaie, ulei de masline, otet, farduri si multe alte produse de zi cu zi.

Quarz scratching resistance Silestone

Resistenta la zgarieturi

Cuartul are o duritate 7 pe scala duritatii lui Mohs (diamantul are duritate 10). Prin urmare, spre deosebire de majoritatea altor blaturi de lucru, cum sunt cele facute din granit sau melamina, care pot fi zgariate, la Silestone nu ramane nici o urma. Silestone este o suprafata extrem de rezistenta, dar nu trebuie tratata cu forta nesabuita si trebuie avuta grija la lamele de cutit.

Quartz colour surfaces

Culoare

Sunt disponibile in prezent peste 100 de culori de cuart Silestone, garantand ca exista o culoare Silestone ca sa se potriveasca celor mai multe stiluri si texturi.

Quartz versatility Silestone

Versatilitate

Silestone poate fi folosita in orice suprafata de interior, inclusiv la blaturi de lucru de bucatarie si baie, scari, panouri, cazi de baie si imprejmuirile cazii, podele, pereti, tejghele, mese si birouri etc.

Quartz impact resistance Silestone

Resistenta la lovituri

Nivelul ridicat de rezistenta al blaturilor de lucru din cuart Silestone la lovituri, il depaseste de departe pe cel al altor produse cu aplicatii similare (granit, suprafete solide etc). Aceasta rezistenta ofera siguranta in bucatarie cand manuim obiecte foarte dure (tigai, tavi etc).

O asemenea rezistenta se dobandeste datorita compozitiei sale: cuart (duritate) si rasina poliester (elasticitate), si sistemului de vibro-compresie folosit in procesul ei de productie. Silestone este extrem de rezistenta, dar nu trebuie tratata cu forta nesabuita, trebuie sa aveti grija la obiectele grele si la marginile blatului de lucru.