Texturi cuart

In afara de finisajul tipic, lucios, Silestone este disponibil si in alte finisaj: Leather (piele), care ofera o senzatie deosebita, datorita suprafetei sale dure si catifelate in acelasi timp.

Finisaj de tip Lether

Silestone leather finish

Un finisaj elegant, texturat disponibil intr-o gama larga de culori - conferind suprafetelor Silestone o atingere catifelata.

Finisajul tip Leather este disponibil în 30 culori diferite. Pentru culorile de cuart disponibile cu finisaj de tip Leather, vizitati secţiunea Culori

Va rugam sa tineti cont de faptul ca Silestone Seria Leather prezinta un finisaj de lux, care necesita ingrijiri si atentie suplimentare.

Textura Volcano

Volcano texture for quartz surfaces Silestone

Volcano este noua textura a suprafetelor din cuart Silestone. O textura in acelasi timp rustica si catifelata la pipait, Volcano este un produs proiectat sa raspunda nevoilor pietei.

Volcano extinde gama pentru pasionatii de materiale robuste. Volcano poate fi utilizat si ca panouri si blaturi de lucru verticale, atat in baie cat si in bucatarie.

Produsul a fost tratat pentru a fi usor de intretinut si se spala foarte bine cu apa si sapun.

Urmariti pe Youtube un clip video despre curatarea suprafetelor de cuart.

In aplicatiile de tip pardoseala, cea mai buna solutie este utilizarea suprafetelor lucioase. Fiinisajele prezentate aici, la fel ca toate finisajele mate, au cerinţe importante privind intretinerea blaturilor de lucru.